“Željko Turčine, napuši se ku…”: Delije izvrijeđale srpsku legendu, on im spustio jednom

“Željko Turčine, napuši se ku…”: Delije izvrijeđale srpsku legendu, on im spustio jednom

- in Regija
1370
1

SJAJNA Crvena zvezda napravila je novo iznenađenje u Euroligi, pobjedom nad ponajboljom momčadi u Europi Fenerbahčeom 75:73 u dvorani Aleksandar Nikolić.


Međutim, iza ove utakmice ostat će repovi zbog primitivnog ponašanja navijača Zvezde, koji su uvredama častili najtrofejnijeg europskog trenera svih vremena Željka Obradovića, inače legendu Partizana.

”Nikad u životu nisam ništa loše rekao o Crvenoj zvezdi. Uvijek sam se ponašao korektno, a doživio sam da mi skandiraju ”Željko Turčine, napuši se kurčine”. Vaš je posao da to zabilježite, a ja ću tim navijačima poručiti da sam veći Srbin od svih njih zajedno”, vidljivo razočaran je bio Obradović nakon utakmice.

Obradović je bio ljut i na upravu Zvezde jer nisu reagirali na sve ono gadljivo što je stizalo s tribina. Poručio je da ih više ne smatra prijateljima.

”Nisam to zaslužio, očekivao sam reakciju gospode iz Zvezde. Tako bih barem ja postupio da se to dogodilo nekom u mojoj dvorani. Ovo je bilo zborno pjevanje, što znači da je bilo pripremljeno. Mislio sam da smo prijatelji, sad znam da nismo. Ne nakon ovoga večeras”, dodao je Obradović i za kraj je poslao poruku:

”Lako je ovdje u Beogradu biti Srbin. Budite Srbin tamo gdje sam ja bio Srbin.”

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju