VALERI BOŽINOV BACIO OKO NA PEVAČICU: Daru Bubamaru bih razvalio od seksa!

VALERI BOŽINOV BACIO OKO NA PEVAČICU: Daru Bubamaru bih razvalio od seksa!

- in SHOWBIZ
2342
1

On se nedavno u jednom beogradskom restoranu poverio prijateljima da želi seks s razvedenom Novosađankom.

– Valeri je u restoran došao oko osam sati uveče. Bio je sam i smestio se za sto u ćošku. Ubrzo je stigao i njegov prijatelj, kao i još dvojica fudbalera iz Partizana s kojima se druži i van terena. Poručili su piće, a ubrzo i večeru. Počeli su da pričaju o poznatim devojkama, starletama, ali i svojim izabranicama. Valeri se samo smeškao i vrteo glavom – priča naš izvor koji se zadesio na licu mesta i nastavlja:

– Kako je vreme odmicalo, družina je bila sve veselija, a Božinov je u jednom trenutku rekao drugu: „Šta ti imaš protiv Dare Bubamare? Žena izgleda odlično. Prava je bomba. Volim ja takve džepne Venere. Ja nju ne poznajem, ali uopšte ne izgleda loše za svoje godine. Nije mi jasno zbog čega je svi napadaju. Ja bih nju razvalio od seksa“ – kazao je Valeri, nakon čega su svi počeli da se smeju i da ga zadirkuju.

Prema rečima našeg izvora, Božinov je nakon toga gledao u svoj telefon i više nije progovarao ni reč o pevačici. Samo je pio vodu i uživao u večeri s društvom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa sportistom, ali on nije odgovarao na naše pozive. Dara Bubamara je bila nedostupna za komentar.

Ljiljana Stanišić

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju