‘Tražim mladu djevojku za put, platit ću joj sve i dati iPhone7’

‘Tražim mladu djevojku za put, platit ću joj sve i dati iPhone7’

- in Svijet
1936
1

Usamljena kineska baka (63) traži mladu ženu da joj pravi društvo na putu. Za uzvrat nudi plaćen odmor iiPhone. Li Yanling svoju je ponudu objavila na društvenim mrežama…

Usamljena kineska baka (63) traži bilo koju mladu ženu da joj pravi društvo na putu. Za uzvrat nudi plaćen odmor i novi iPhone. Umirovljena liječnica Li Yanling svoju je ponudu objavila na društvenim mrežama, a prijaviti se mogu samo djevojke od 19 do 24 godine starosti.

– Želim djevojku dobra srca, staru od 19 do 24 godine. Želim da mi bude zamjenska kći, da sa mnom priča i fotografira se – kaže Li koja putuje u kineski grad Sany City na južnom otoku Hainan.

– Želim vidjeti Sany u zimu, ali nemam s kim ići, kaže umirovljenica.

Li kaže da ima odrasle kćeri, ali one rade u Kanadi pa nisu u mogućnosti s njom putovati. Zbog toga je i dala oglas.

– Imam i muža, ali njega ne želim niti pitati za put. On ima svoje prijatelje i svoje planove, rekla je Yanling.
2
foto: CCTV
Njezina objava da traži društvo za put proširila se internetom, a Shanghaiist piše da joj se javilo puno ljudi, a mnogi od njih ne traže ni plaćeni put ni novi iPhone.

– Ne treba mi telefon, ali mogu li ići s vama teta? Plaćat ću svoje račune i želim da se ne osjećaš usamljeno, napisala je jedna korisnica.

Kina se suočava sa sve većom starom populacijom čiji se broj procjenjuje na više od 220 milijuna. Usamljenost i depresija dva su glavna problema među ljudima tih godina.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju