Svećenik snimao orgije u crkvi, a ljubavnice vodio i u Hrvatsku

Svećenik snimao orgije u crkvi, a ljubavnice vodio i u Hrvatsku

- in Europa
2242
2

Otac Andrea Contin (48) je navodno odlazio na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i – Hrvatska

Talijanski svećenik optužen je za podvođenje svojih 15 ljubavnica te za snimanje orgija u rektoratu crkve, piše International Business Times.

Otac Andrea Contin, 48-godišnji svećenik u Crkvi San Lazzaro u Padovi, nalazi se pod policijskom istragom zbog psihološkog nasilja, i to nakon što su policiju kontaktirale tri pripadnice njegove župe.

Policija je u racijama kod Contina zaplijenila seks igračke i pornografske uratke, pišu lokalni mediji.
1
Contin je optužen za podvođenje svojih ljubavnica muškarcima putem web stranica za razmjenu žena, a navodno je odlazio i na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i – Hrvatska.

Posjetio svingerski resort u Francuskoj

Svećenik je navodno posjetio i poznati svingerski resort Cap d’Agde u Francuskoj, piše Corriere del Veneto.

Jedna od navodnih bivših ljubavnica svećenika za Il Mattino di Padova rekla je kako ju je Contin porukama i pozivima naganjao i prije nego što su završili u krevetu.

– Radili smo to u rektoratu i u različitim kućama. Neću reći puno više jer je istraga u tijeku. Kada? U svako doba dana i noći – kazala je 49-godišnjakinja u anonimnom intervjuu.
Izvor:24sata

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju