Šokantno: Ženu su zavezali za stablo, mravi je koštali života

Šokantno: Ženu su zavezali za stablo, mravi je koštali života

- in Svijet
1834
1

Bolivija: Mještani su ženu i njezinu djecu krivo optužili da su htjeli ukrasti automobil. Zavezali su ih za stablo. Spasila ih je policija, no žena je nažalost umrla u bolnci

Žena (52) koju su mještani zavezali za stablo je umrla nakon što su je izboli mravi.

U mjestu Caranavi u Boliviji sin žene je na staru godinu krivo optužen da je pokušao ukrasti automobil. Muškarca su mještani zarobili i zavezali za stablo, a majka mu je pokušala pomoći. Mještani su onda zavezali i nju. I kćer žene je kažnjena na isti način.

Mještani su ih tukli i nanijeli im opekline.

Fotografiju zarobljene majke i njezine djece stare 22 i 28 godina objavio je lokalni radio.

U mjesto su došli navodno kako bi vratili dug. Policija je oslobodila ženu i djecu. No, žena je umrla u bolnici od ugriza mrava, a njezina djeca se oporavljaju od ozljeda.

Policija je rekla kako su uhitili jednu osobu koja je mještane nagovorila da majku i djecu zavežu za stablo. Istraga još, naglašavaju, traje. Žena se navodno ugušila jer su joj natekli dišni putevi. Mještani tvrde da je trio pokušao ukrasti automobil, ali policija u to sumnja, piše Daily Mail.
2
Una mujer murió y otros dos (sus hijos) están hospitalizados tras ser amarrados al árbol de palo santo, el hecho ocurrió la mañana del sábado cuando fueron sorprendidos ingresando a una movilidad en la zona El Porvenir de Caranavi.
Se trataría de una confusión por lo que autoridades de la fiscalía y policía investigan el caso hasta el momento hay una persona detenida a quién se le acusa de istigación publica a delinquir.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju