S mačkicom do prvog milijuna

S mačkicom do prvog milijuna

- in Ljepota i moda
2190
1

Vođena starom narodnom mudrošću ‘prvi se mačići u vodu bacaju’ Sierra Skye je za prvu fotografiju objavljenu na Instagramu odabrala uparvo svoju mačkicu, a ovaj potez odigran u svibnju prošle godine pokazao se odličnom taktikom

Prvi mačić se više nije pojavljivao u postovima, a broj obožavatelja je rastao i dosegnuo do danas 1,1 milijun. Zlobnici će reći da Sierra popularnost može zahvaliti objavljivanju slika s posla. Naime, Sierra je bikini model.

Drugi pak tvrde da bi joj popularnost bila i veća da mačkicu nije zamijenila ‘mačorom’ s kojim izmjenjuje nježnosti i redovito se pohvali svojim obožavateljima. No prije pet tjedana svjetlo Instargama ugledala je Sierra Egan. S niti 20 objava, lišenih mačkice i mačora, ima već preko 500 pratitelja.

Je li u ljubavnom životu Sierre došlo do promjene ili je samo odlučila odvojiti privatno i poslovno, još je nepoznanica, no pouzdano znamo da ovu lijepu talijansko-indijansku kombinaciju nećete osvojiti niti pizzom, niti odreskom bizona s kašom od amaranta. Sierra je nezasitna kad je u pitanju meksička hrana. Za aperitiv preporučujemo tequila body shot. Ili možda bolje za desert?
2

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju