Ronaldo ugovorom zabranio zaposlenicima da pričaju o njemu dok je živ, pa čak i 70 godina nakon njegove smrti!

Ronaldo ugovorom zabranio zaposlenicima da pričaju o njemu dok je živ, pa čak i 70 godina nakon njegove smrti!

- in Nogomet
1882
1

Pod istragom za utaju poreza su i Xabi Alonso, Di María, Carvalho, Falcao i Coentrao. Sve igrači Jorgea Mendesa za koga se sumnjiči da je utajivao porez za Ronalda i Mourinha

U moru prijava o neplaćanju poreza nogometaša pojavila su se nova tri imena. Tužiteljstvo iz Madrida objavilo je kako su pod istragom Xabi Alonso, Di María i Carvalho, iako je naknadno El Mundo objavio kako je slučaj Xabija Alonsa otvoren još 2014. godine.

Ronaldo i Mourinho utajili porez!? Cristiano se sumnjiči za čak 150 mil. €!

Španjolska radio postaja Cadena Ser dodala je kako su već pod istragom i Radamel Falcao te Fabio Coentrao, a najbitnija stvar u svemu je ta da su sva petorica igrači jednog od najpoznatijih svjetskih menadžera, Portugalca Jorgea Mendesa za čiju se tvrtku već javno spominjalo kako je utajivala porez i za Cristiana Ronalda te Josea Mourinha.

Kada smo već kod Ronalda spomenimo i kako je Football Leaks otkrio da je Cristiano Ronaldo u ugovore svojih zaposlenika stavio kako ne smiju pričati o njemu. Svi koji su zaposleni od 2012. godine u kući, ili na imanju Ronalda, ne smiju pričati o Cristianu čak 70 godina nakon njegove smrti. Prekrši li netko od tih zaposlenika taj ugovor, kazna je pet puta veća od onog koliko je ta osoba zaradila radeći kod Ronalda, uz minimum od 300.000 eura.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju