PROVERI DA LI STE PRAVA STVAR ILI ŠARENA LAŽA: 6 pokazatelja da imate stabilnu i jaku vezu

PROVERI DA LI STE PRAVA STVAR ILI ŠARENA LAŽA: 6 pokazatelja da imate stabilnu i jaku vezu

- in SAVJETI
652
1

Istraživanje koje je objavio časopis Psychological Science pokazalo je da prisustvo nekih tema može da bude pokazatelj koliko je nečiji odnos u vezi dubok, pre svega ima li poverenja da se podele i neprijatne spoznaje

Da li je vaša veza stabilna i jaka? Ukoliko imate nedoumice, prisetite se o čemu sve možete da razgovarate sa partnerom. Jer, istraživanje koje je objavio časopis Psychological Science pokazalo je da prisustvo nekih tema može da bude pokazatelj koliko je nečiji odnos dubok:

* Strahovi
Kada imate potrebu da se poveravate o onome što vas trenutno muči, plaši ili vam uliva nesigurnost znači da pored sebe imate osobu od poverenja.
2
NE GRADI ŽIVOT BEZ ONOGA KOGA SI ODABRALA JEDNOM DAVNO PRE SAMOG ROĐENJA: Ovako ćeš prepoznati ljubav svog života
* Neprijatni trenuci

Ako s partnerom možete da razgovarate o neprijatnim momentima koji su vam se desili tokom života, ili o onim najsramotnijim, kojih se i sami stidite, znači da imate zdrav odnos.

* Detinjstvo

Prepričavanje uspomena iz detinjstva je nešto u čemu ćete oboje uživati i verovatno se slatko ismejati. Ali ona su i pokazatelj da ste spremni da nekome otkrijete “malog” čoveka iz prošlosti.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

* Politički stavovi

Nije suština da se slažete oko svakog političkog stava, nego da ste slobodni da jedno drugome iznosite šta mislite, i to bez okolišanja i zadrške.

* Prethodne veze

Niko ne voli da priča o bivšim ljubavima niti da sluša o njima. Ali dobro je kada se one spomenu u kontekstu koji ne izaziva ljubomoru, nego upravo suprotno – pokazuje da vam više ništa ne znače.

* Porodični život

Važno je da znate kakav odnos vaš partner ima sa svojom porodicom, kako su ga vaspitavali. Od toga može da zavisi i odnos sa vama.

Related Posts

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju