“Oralno zadovoljavam sve koji su na referendumu rekli – ne”

“Oralno zadovoljavam sve koji su na referendumu rekli – ne”

- in Europa
3564
1

Talijanska glumica Paola Saulino (27), koja je obećala da će seksualno zadovoljiti sve koji su na nedavnom referendumu o ustavnoj reformi glasali protiv, krenula je na turneju…

Talijanska glumica Paola Saulino (27), koja je obećala da će seksualno zadovoljiti sve koji su na nedavnom referendumu o ustavnoj reformi glasali protiv, krenula je na turneju po 10 talijanskih gradova. Sebe je nazvala “svjetskom ženom”.

– Prvi dan “pompatoura” ja iza mene. Malo sam umorna, ali sve je OK. Ova godina započela je najbolje što je mogla, napisala je Saulino na Instagramu nakon posjete Rimu koji je bio prva postaja na njenoj turneji.
1
1 Ciao ragazzi per fronteggiare le numerose richieste mi sarei organizzata in questo modo. Qualcuno mi chiede fino a che punto andrà avanti questa storia , io rispondo che andrà avanti. Queste sono le prime date italiane, l’idea mia è di avere un arco temporale che non andrà oltre il dicembre 2018 (in tutto dunque due anni), tenendo conto dei miei impegni e del fatto che non risiedo permanentemente in Italia. Questo è quanto, ora non posso scrivere una Bibbia ma seguitemi su Twitter e FB per chiarimenti maggiori in merito al tour . Un bacio 💋 #pom #followme #cute #nice #cute #paolasaulino #paolina #pompatour #italiangirl #italia #italy #gossip #iovotono #referendumcostituzionale #referendum

Glumica je zbog svoje “pompa turneje” (‘pompa’ je talijanski žargonski izraz za oralni seks), doputovala iz Los Angelesa gdje živi i radi, a nakon Rima posjetit će Firenzu, Bolognu, Veronu, Milano, Torino, Napulj, Bari, Lecce i Palermo.

Sve ljude koji su na referendumu glasali protiv prijedloga tadašnjeg premijera Renzija o ustavnim promjenama, Paola je pozvala da, ako žele da ih seksualno zadovolji, ispune formular, piše Daily Mail.

Njena kontroverzna turneja našla se na meti brojnih kritika, a neki korisnici Instagrama zatražili su bilo kakav dokaz da je uistinu održala obećanje. Glumica je odgovorila da to ne može dokazati jer objavljivanje eksplicitnih fotografija Instagram ne dopušta.

Podsjetimo, bivši talijanski premijer Matteo Renzi inicirao je, početkom prosinca prošle godine, referendum o ustavnim promjenama koje su, prema njegovoj zamisli, ograničiti snagu senata i vladi olakšati usvajanje zakona.

Talijani su takav prijedlog odbili, a Renzi je odmah nakon neuspjeha referenduma dao ostavku.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju