ON je priveden?! Kako je javnost reagovala na vest o UBISTVU slavnog Džordža Majkla (FOTO, VIDEO)

ON je priveden?! Kako je javnost reagovala na vest o UBISTVU slavnog Džordža Majkla (FOTO, VIDEO)

- in Estrada
1817
1

Pročitajte ljutitu reakciju na medijske spekulacije nakon što su NJEGA organi reda ispitivali zbog navodnih sumnjivih okolnosti pod kojima je umro slavni pevač Džordž Majkl.

Fadi Favaz, dečko preminulog Džordža Majkla burno je reagovao na medijske spekulacije da su ga organi reda ispitivali zbognavodnih sumnjivih okolnosti pod kojima je umro slavni pevač.

FOTO: PROFIMEDIA
Fadi je, naime, glavni osumnjičeni za smrt Džordža Majkla, jer je upravo on pronašao Majklovo telo u njegovom domu u Oksfordširu u ranojutro 25. decembra prošle godine.

Britanski tabloidi objavili su da je Fadi sumnjiv i da policija ne veruje da je pevač preminuo od posledica predoziranja narkoticima, zbog čega su još jednom razgovarali sa pevačevim partnerom, ali i svima koji su u nedelji pre nego što je Džordž Majkl preminuo bili u kontaktu s njim.
2
Pitanja je mnogo, neutešni Fadi Favaz žurno deaktivira profil za profilom: Uzrok smrti Džordža Majkla je samoubistvo, a dugogodišnji partner zna razlog? (FOTO)

Fadi, koji se pet godina zabavljao sa Majklom, pobesneo je zbog spekulacija da je bio umešan u Majklovu smrt, ali i zbog toga što ga mnogi optužuju da je iskorišćavao pevača, i negirao da im se veza raspala pre nego što je Majkl preminuo.

FOTO: PROFIMEDIA
Bili smo zajedno, mnogo smo se voleli. Zašto bih bio u njegovoj kući da nije tako? Bio sam tamo poslednjeg dana njegovog života” rekao je Fadi.
Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući: Ovde je Džordž Majkl proveo poslednje dane! (FOTO)

On je naveo da je imao veoma dobru saradnju sa policijom.

FOTO: PROFIMEDIA
Policajci su bili sjajni, pružili su mi podršku. Ponašali su se onako kako treba da se ponašaju prema osobi kojoj neko blizak umre. Nisu me optužili nizašta.”
Fadi je bivši frizer, a sada pokušava da izgradi karijeru kao fotograf. On je policiji rekao da je te kobne noći zaspao u kolima, i da je Majklovo telo pronašao ujutru, kada je došao da ga probudi.

FOTO: PROFIMEDIA
Pevač je preminuo mirno, u svom domu. Sumnje da je Majkl preminuo od droge pojavile su se nakon toksikološkog izveštaja, ali detalji nisu poznati, jer ne pokazuju da je to uzrok… Njegova smrt i dalje je tema svih razgovora, jer glavni uzrok još uvek nije pronađen.
IZVOR: KURIR.RS

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju