ODUŠEVILA PRATIOCE Marija Šerifović sa fanovima podelila snažnu poruku: U toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj!

ODUŠEVILA PRATIOCE Marija Šerifović sa fanovima podelila snažnu poruku: U toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj!

- in Estrada
4016
1

Pop pevačica Marija Šerifović čestitala je pravoslavnim vernicima i svojim fanovima Božić, a ovu priliku iskoristila je i da sa svojim sledbenicima na društvenim mrežama podeli snažnu poruku.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa koncerta na kojoj pozira sa devojčicom u naručju, a u opisu fotografije je napisala emotivnu poruku.

– Marija Šerifovic koju svi znamo nisam samo ja, ona što piše ove redove, već je to neko ko se rađa, uvek iznova, kad počne koncert i ja se poklonim pred vama. Tada nastaje ona Marija, vaša Marija koju znate i volite, ona koja je i bolja i veća i vanžija od mene lično. Ta “Marija Šerifović” postoji samo uz vas, sa vama i zbog vas. Ona je vaša koliko i moja. I moram priznati, u toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj. Zato je naša veza neraskidiva i toliko važna, kao sa porodicom i najbližima, svojim rođenim. Na tome vam hvala. Na tom osećanju i toj, vašoj koliko i mojoj Mariji. Volite svoje roditelje, volite svoju decu, volite one koji vas neizmerno vole. Mir Božji – Hristos se rodi – napisala je Marija u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Njena poruka je oduševila brojne fanove koji su pevačici poželeli sve najbolje.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju