Nećete vjerovati: Dobio je žuti karton jer su mu – slomili nogu

Nećete vjerovati: Dobio je žuti karton jer su mu – slomili nogu

- in Nogomet
1076
1

KAKVA BIZARNOST Meč Portsmoutha i Lutona pobrinuo se za neviđen detalj. Mladom McGeehanu, igraču Lutona, slomljena je noga u jednom duelu za što je dobio, vjerovali ili ne, žuti karton

Nevjerojatne scene stižu nam iz Engleske. Na utakmici trećeg engleskog ranga između Portsmoutha i Lutona na Fratton Parku dogodio se užasan start domaćeg kapetana Michaela Doylea na gostujućeg Camerona McGeehana.

Lutonov igrač izvukao je dupli deblji kraj što je zaprepastilo nogometne fanove diljem svijeta. Naime, na njega je žestoko startao Doyle i slomio mu nogu, a da stvar postane debelo bizarna, pobrinuo se sudac Tim Robinson koji je slomljenom McGeehanu dodijelio žuti karton.

Situacija je izgledala gotovo tragikomično – Cameron, koji je sjedio na travnjaku slomljene lijeve noge primao je pomoć medicinskog tima, morao je gledati kako dobiva žuti karton. Naravno da mu je povrijeđeni McGeehan štošta dobacio.

Portsmouthovi navijači zviždali su McGeehanu što je baš razočaralo menadžera Lutona, Nathana Jonesa.

– Navijači Portsmoutha nisu pokazali empatiju ni otmjenost. To je velika katastrofa, poglavito jer je riječ o mladom dečku, velikom talentu koji naporno svaki dan radi na sebi. Njihovi navijači su užasno reagirali.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju