Najljepša policajka na svijetu: muškarci bi zbog nje i u zatvor (VIDEO)

Najljepša policajka na svijetu: muškarci bi zbog nje i u zatvor (VIDEO)

- in Europa
816
1

Policajka Adrienne Koleszar zapalila je Instagram na kojem je prati vojska obožavatelja s kojima svakodnevno dijeli savjete o prehrani i zdravu životu, a većina muškog dijela fanova uopće se ne bi bunila kad bi ih upravo ova ljepotica privela i strpala u zatvor

Njemačka policajka Adrienne Koleszár postala je internetska senzacija otkad je na svom profilu na Instagramu počela dijeliti privatne fotografije svog isklesanog tijela u oskudnim krpicama. Trenutačno je prati više od 370.000 vjernih obožavatelja.

Mnogi od njih su muškarci od kojih Adrienne redovito dobiva poruke sadržaja – ‘Uhapsi me, molim te!’

Ova 31-godišnja čuvarica zakona iz Dresdena u slobodno je vrijeme i fitnes-model pa ne čudi da su muškarci zaluđeni njenim izgledom, a žene nastoje izgledati poput nje. Svojim vjernim pratiteljima na Instagramu svakodnevno savjetuje režim prehrane i treninga kao tajnu recepta za zdrav život.

Osim što promovira zdrav život, obožavatelje redovito počasti i golišavim fotografijama u kupaćem kostimu, zbog čega mnogi muškarci požele upravo ovakve policajke i u svom gradu, a većina se ne bi opirala kad bi ih zgodna policajka privela i strpala iza rešetaka.
Usprkos ponašanju muškog dijela publike, Adrienne tvrdi kako su njezine fotografije namijenjene većinom ženama, a kako bi ih potaknula da izgledaju i osjećaju se bolje, ova ljepotica u plavoj uniformi dijeli recepte za ukusne i zdrave obroke, savjete o vježbanju i potiče ih da rade na svom tijelu i očuvanju zdravlja, a ima i svoj kanal na YouTubeu na kojem redovito objavljuje recepte, isječke s modnih snimanja, putovanja te pripreme za natjecanja u fitnesu na kojima redovito sudjeluje.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju