Manijak: Pratio žene pa im po leđima špricao svoju spermu

Manijak: Pratio žene pa im po leđima špricao svoju spermu

- in Svijet
1130
1

SAD: Blake je masturbirao, a potom injekcije punio svojom spermom. Otišao bi nakon toga u trgovinu Walmart i hodao za nepoznatim ženama, kojima bi na leđa štrcao spermu

Timothy D. Blake (28) iz Zapadne Virginije optužen je za seksualno uznemiravanje žena u Ohiju, koje kažu da je na njih štrcao svoju spermu.

Blake je masturbirao, a potom injekcije punio svojom spermom. Otišao bi nakon toga u trgovinu Walmart i hodao za nepoznatim ženama, kojima bi na leđa štrcao svoje tjelesne izlučevine, piše Daily Mail.
1
foto: Washignton County Sheriff’s Office
Manijaka je razotkrila jedna žena koja je, dok je bila na odjelu dekorativne kozmetike, vidjela čudnog muškarca koji se mota oko nje. Potom je osjetila nešto mokro i ljepljivo na leđima pa je otišla na zahod očistiti to. Kada je izašla, vidjela je da Blake napadno zuri u nju, rekla je policiji.

Pratila ga je dok je izlazio iz trgovine i vidjela da ulazi u službeno vozilo naftne tvrtke za koju radi. Uz pomoć opisa vozila i snimki s nadzornih kamera, policija je uspjela locirati i identificirati Blakea.

– Nikad se nismo sreli s ovakvim slučajem. Rekao je da je o tome čitao na internetu i da je i sam odlučio isprobati – rekao je šerif Mincks.

Blake je tvrdio da je u injekcije brizgao žumanjak, no kada je policajac predložio da uzorak pošalju na laboratorijsku analizu, priznao je da je riječ o spermi.

Priznao je da je masturbirao u kamionu na parkingu ispred Walmarta, a potom pratio žene u trgovini. Kazao je da je u djetinjstvu bio zlostavljan, kao i da njegova žena nije znala čime se bavi u slobodno vrijeme.

Blake je pušten uz jamčevinu od 11.000 dolara, ali mora nositi GPS narukvicu.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju