KAKVO TI JE DUPE, TAKVA SI U DUŠI: Oblik guze govori sve o tebi!

KAKVO TI JE DUPE, TAKVA SI U DUŠI: Oblik guze govori sve o tebi!

- in Ljubav i Sex
4858
1

Žene sa zadnjicom u slovu V imaju nizak nivo estrogena. Vrlo su samosvesne i pomalo sklone kontroli

Čak i kada je vaše telo zdravo, postoje neke stvari karakteristične za osobe sa određenim oblikom njihove zadnjice.

Slovo V

Kontrast malenog struka i veće zadnjice daje oblik slova V. Ove žene imaju nizak nivo estrogena. Vrlo su samosvesne i pomalo sklone kontrolisanju. Iako će se za nju, kao po pravilu lepiti papučari, ona bi ipak htela da njen princ na belom konju bude obdareniji od pomenutog, razume se, konja.

Kockasta/Oblik H

Kada je zadnjica jednake veličine od struka do kukova, pa izgleda poput kocke. To je uspešna i ambiciozna osoba, pobornik zdravog života i za sve koristi liste. Redovno ide u teretanu i bavi se sportom. Neće te voleti ako si zgubidan, blejač ili klasičan edipovac, njima treba mrsna konjina koja će da ih raznese u krevetu, a u životu pruži oslonac.

NAJBOLJE GUZE NA SVETU
2
Okrugla

Zadnjica izgleda obla, kilogrami su ravnomerno raspoređeni i najčešće je imaju vitke osobe. Ova osoba je sebi zacrtala ciljeve i ispunjava ih, druželjubiva je, odlučna, pomalo slobodna duha i uvek pozitivna. Svi bi hteli da se smuvanju sa njom, ona je najbolja riba na žurci.

Srcolika/Ovalna

Možda čak idealan oblik, jer u kombinaciji sa vežbom možete dobiti onaj želeli izgleda peščanog sata. Samopouzdana osoba, koja ima visoke standarde i zna dobiti šta želi. Nije baš veliki fan fizičkih i sportskih aktivnosti. Ambiciozna i uvek stremi ka višem. One vole kvalitetne mužjake i kod njih ne prolaze prosečni lelemudi. Dakle vole samo dobro situiran krem.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju