Htio impresionirati ljubavnicu: Uzeo je ‘lijek’, ubila ga erekcija

Htio impresionirati ljubavnicu: Uzeo je ‘lijek’, ubila ga erekcija

- in Svijet
2286
1

U hotelu u Nigeriji pronađen je mrtav muškarac u 30-im godinama. Bio je oženjen i otac troje djece. Našao se sa ljubavnicom, kupio lijek sličan Viagri i preminuo u hotelu

Oženjeni muškarac i otac troje djece preminuo je u nigerijskom hotelu od ‘stresa uzrokovanog stalnim ukrućenjem’ nakon što je uzeo lijek za potenciju kako bi impresionirao ljubavnicu. Muškarac je imao tridesetak godina, javlja Daily Mail.

Prema izvješćima nigerijskih medija, muškarac nazvan Samson kupio je bez recepta lijek Manpower, koji navodno ima sličan učinak kao i Viagra.

– Nakon seksa koji je dugo trajao, muškarac nikako nije uspio ejakulirati te je preminuo zbog stresa uzrokovanog stalnim ukrućenjem. Bio je pod utjecajem lijeka kojeg je uzeo po prvi puta u životu – kazao je izvor za web stranicu Punch.

Ranije se navodno hvalio svojim planom, nakon što je gotovo tri mjeseca zavodio djevojku. Također, muškarac je pio alkohol, što inače ne radi.

Kako se doznaje, djevojka je pobjegla iz hotela nakon tragedije.

Glasnogovornik policije kazao je kako je tijelo muškarca u mrtvačnici policijske stanice u gradu Ugborikorou, te da čekaju odluku obitelji o pokopu.
izvor:Daily Mail

Related Posts

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju