‘Bilo je užasno, svi su vrištali i bježali dok je hotel gorio…’

‘Bilo je užasno, svi su vrištali i bježali dok je hotel gorio…’

- in Regija
1024
1

Gosti uočili požar: Par iz Hrvatske u Bohinju je bio na medenome mjesecu. Hotel je izgorio do temelja. Prema prvim procjenama, šteta je oko dva milijuna eura

Supruga i ja u četvrtak smo tek došli, bilo je oko pola četiri. Spustili smo se u restoran kako bismo nešto pojeli. Dok smo čekali hranu, pogledao sam kroz prozor i uočio gust dim koji se širio s krovišta.


To nam je ispričao čitatelj koji je u četvrtak svjedočio požaru u hotelu Jezero u slovenskom turističkom mjestu Bohinj.

– U životu nisam vidio toliko dima. Izašao sam vidjeti o čemu je riječ, a samo sekundu poslije nastala je filmska panika. Ljudi su počeli trčati i vrištati, kuhari su izjurili iz kuhinje, nastala je prava histerija. Supruga i ja pobjegli smo van s ostalima – pripričava Hrvat (29) koji je htio ostati anoniman.

Planirao je u hotelu provesti medeni mjesec sa suprugom. Trčeći iz hotela, sjeli su u auto i preparkirali ga, a zatim s ostalim gostima u šoku i nevjerici promatrali požar.

– Vatra je sukljala i do pet metara u zrak. Požar je u samo nekoliko trenutaka progutao cijelo krovište. U međuvremenu su stigli vatrogasci. Bilo je možda šest-sedam vozila. Nakon dva i pol sata vratili smo se u hotel po osobne iskaznice i otišli smo doma – kazao je dodajući da nikad neće zaboraviti traumatično iskustvo koje su preživjeli. U hotelu je bilo stotinjak gostiju i svi su evakuirani. Ozlijeđenih nema, a prema prvim procjenama, šteta je oko dva milijuna eura.

Facebook Comments

You may also like

Bjeg iz zatvora

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju